Advertisement

Ολυμπιακόσ Παοκ 0-1 - Olympiakos Paok 0 1 To Gkol Toy Mixai Sto 90 Poy Espase To Ahtthto Twn Ery8roleykwn Vid Superleague Interwetten Gazzetta Gr - Ο αποκλεισμός του παοκ δίνει κι άλλα χρήματα στον ολυμπιακό.

Ολυμπιακόσ Παοκ 0-1 - Olympiakos Paok 0 1 To Gkol Toy Mixai Sto 90 Poy Espase To Ahtthto Twn Ery8roleykwn Vid Superleague Interwetten Gazzetta Gr - Ο αποκλεισμός του παοκ δίνει κι άλλα χρήματα στον ολυμπιακό.. Αποθέωση των παικτών του παοκ κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο ελευθέριος βενιζέλος της αθήνας μετά την κατάκτηση του κυπέλλου απέναντι στον ολυμπιακό. Παοκ ολυμπιακοσ κυπελλο ελλαδοσ τελικοσ κυπελλου. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Στο 36' ο παοκ ανοίγει το σκορ στον τελικό του κυπέλλου ελλάδος με το πέναλτι του βιεϊρίνια. Τώρα όμως διεκδικούν αμφότεροι το τρόπαιο του κυπέλλου ελλάδας.

Ο παοκ ξέρει ποιον έχει αντίπαλο στον τελικό! Στα του ματς, από πλευράς παοκ δεν είδαμε κάτι διαφορετικό από αυτά που περιμέναμε. Μπήκε φουριόζος ο ολυμπιακός, ισορρόπησε ο παοκ. Στο 36' ο παοκ ανοίγει το σκορ στον τελικό του κυπέλλου ελλάδος με το πέναλτι του βιεϊρίνια. Αποθέωση των παικτών του παοκ κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο ελευθέριος βενιζέλος της αθήνας μετά την κατάκτηση του κυπέλλου απέναντι στον ολυμπιακό.

Olympiakos Paok 0 1 Mhn Stamatas Na Ton Ni Cas Video Photos Onsports Gr
Olympiakos Paok 0 1 Mhn Stamatas Na Ton Ni Cas Video Photos Onsports Gr from onsports.bbend.net
Ο παοκ πήρε το προβάδισμα στον τελικό κυπέλλου με τον ολυμπιακό. Έχοντας ως στόχο ο ολυμπιακός την κατάκτηση του δεύτερου σερί νταμπλ και ο παοκ την κατάκτηση ενός τίτλου για να κλείσει καλά τη σεζόν. Το μήνυμα του ιβάν και η υποκρισία των υποανάπτυκτων. Κέρδισε πέναλτι ο σβαμπ που όχι άδικα αμφισβητούν οι ερυθρόλευκοι και το οποίο αξιοποίησε ο βιεϊρίνια. Ο παοκ ξέρει ποιον έχει αντίπαλο στον τελικό! Στο 36' ο παοκ ανοίγει το σκορ στον τελικό του κυπέλλου ελλάδος με το πέναλτι του βιεϊρίνια. Τώρα όμως διεκδικούν αμφότεροι το τρόπαιο του κυπέλλου ελλάδας. Πλήρωσε τα αμυντικά του λάθη ο ολυμπιακός και την αστοχία του στην επιθεση.

Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τα έξι πρωταθλήματα στο εφηβικό επίπεδο, τα τρία εκ των.

Τώρα όμως διεκδικούν αμφότεροι το τρόπαιο του κυπέλλου ελλάδας. Στα του ματς, από πλευράς παοκ δεν είδαμε κάτι διαφορετικό από αυτά που περιμέναμε. Μπήκε φουριόζος ο ολυμπιακός, ισορρόπησε ο παοκ. Πάτησε ξανά κορυφή ο δικέφαλος του βορρά! Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τα έξι πρωταθλήματα στο εφηβικό επίπεδο, τα τρία εκ των. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Το ντέρμπι ανάμεσα στον παοκ και στον άρη (ή και ντέρμπι της θεσσαλονίκης), είναι η αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο προαναφερθέντες συλλόγους σε όλα τα ομαδικά αθλήματα, αλλά κυρίως αφορά στο ποδόσφαιρο. Παρατάχθηκε όπως κάνει συνήθως επί οι χαφ του παοκ είναι καλοί για να κυκλοφορήσουν μπάλα, να ''τρυπήσουν'' από το πλάι, αλλά είτε δεν πολυπατάνε περιοχή, είτε αν βρεθούν σε θέση βολής δεν. Αναλυτικά η παράδοση με τον παοκ εντός: Άνοιξε το σκορ ο παοκ στον τελικό κυπέλλου εναντίον του ολυμπιακού με πέναλτι του βιεϊρίνια στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης. Η ήττα δεν κοστίζει βαθμολογικά, αλλά επιτρέπει να βγάλουν γλώσσα, αυτοί που ένα χρόνο τώρα είναι κρυμμένοι στα λαγούμια τους. Ο σβαμπ μετά το λάθος γύρισμα του σεμέδο έκλεψε την μπάλα και ο εμβιλά τον βρήκε στο πόδι με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι και τον πορτογάλο να. Στο 36' ο παοκ ανοίγει το σκορ στον τελικό του κυπέλλου ελλάδος με το πέναλτι του βιεϊρίνια.

Στο 36' ο παοκ ανοίγει το σκορ στον τελικό του κυπέλλου ελλάδος με το πέναλτι του βιεϊρίνια. Η ήττα δεν κοστίζει βαθμολογικά, αλλά επιτρέπει να βγάλουν γλώσσα, αυτοί που ένα χρόνο τώρα είναι κρυμμένοι στα λαγούμια τους. Ο παοκ ξέρει ποιον έχει αντίπαλο στον τελικό! Έχοντας ως στόχο ο ολυμπιακός την κατάκτηση του δεύτερου σερί νταμπλ και ο παοκ την κατάκτηση ενός τίτλου για να κλείσει καλά τη σεζόν. Για τον παοκ το ματς ήταν μονόδρομος καθώς νωρίτερα η…

Olympiakos Paok 0 1 Highlights Super League 8h Agwn Play Off 12 07 2020 Youtube
Olympiakos Paok 0 1 Highlights Super League 8h Agwn Play Off 12 07 2020 Youtube from i.ytimg.com
| ο γιώργος γεωργίου και οι ακροατές του real fm σχολιάζουν το ντέρμπι ανάμεσα σε ολυμπιακο και παοκ για την όγδοη. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Άνοιξε το σκορ ο παοκ στον τελικό κυπέλλου εναντίον του ολυμπιακού με πέναλτι του βιεϊρίνια στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης. Παρατάχθηκε όπως κάνει συνήθως επί οι χαφ του παοκ είναι καλοί για να κυκλοφορήσουν μπάλα, να ''τρυπήσουν'' από το πλάι, αλλά είτε δεν πολυπατάνε περιοχή, είτε αν βρεθούν σε θέση βολής δεν. Αναλυτικά η παράδοση με τον παοκ εντός: Ο αποκλεισμός του παοκ δίνει κι άλλα χρήματα στον ολυμπιακό. Μπήκε φουριόζος ο ολυμπιακός, ισορρόπησε ο παοκ. Σα, ελαμπντελαουί, σεμέδο, μπα, τσιμίκας, γκιγιέρμε, καμαρά, μπουχαλάκης.

Στο 36' ο παοκ ανοίγει το σκορ στον τελικό του κυπέλλου ελλάδος με το πέναλτι του βιεϊρίνια.

Πλήρωσε τα αμυντικά του λάθη ο ολυμπιακός και την αστοχία του στην επιθεση. Πάτησε ξανά κορυφή ο δικέφαλος του βορρά! Παρατάχθηκε όπως κάνει συνήθως επί οι χαφ του παοκ είναι καλοί για να κυκλοφορήσουν μπάλα, να ''τρυπήσουν'' από το πλάι, αλλά είτε δεν πολυπατάνε περιοχή, είτε αν βρεθούν σε θέση βολής δεν. Μπήκε φουριόζος ο ολυμπιακός, ισορρόπησε ο παοκ. Έχοντας ως στόχο ο ολυμπιακός την κατάκτηση του δεύτερου σερί νταμπλ και ο παοκ την κατάκτηση ενός τίτλου για να κλείσει καλά τη σεζόν. Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τα έξι πρωταθλήματα στο εφηβικό επίπεδο, τα τρία εκ των. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Ο σβαμπ μετά το λάθος γύρισμα του σεμέδο έκλεψε την μπάλα και ο εμβιλά τον βρήκε στο πόδι με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι και τον πορτογάλο να. Αποθέωση των παικτών του παοκ κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο ελευθέριος βενιζέλος της αθήνας μετά την κατάκτηση του κυπέλλου απέναντι στον ολυμπιακό. Άνοιξε το σκορ ο παοκ στον τελικό κυπέλλου εναντίον του ολυμπιακού με πέναλτι του βιεϊρίνια στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης. Το μήνυμα του ιβάν και η υποκρισία των υποανάπτυκτων. Ο αποκλεισμός του παοκ δίνει κι άλλα χρήματα στον ολυμπιακό. Για τον παοκ το ματς ήταν μονόδρομος καθώς νωρίτερα η…

Ο παοκ ξέρει ποιον έχει αντίπαλο στον τελικό! Αποθέωση των παικτών του παοκ κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο ελευθέριος βενιζέλος της αθήνας μετά την κατάκτηση του κυπέλλου απέναντι στον ολυμπιακό. Αναλυτικά η παράδοση με τον παοκ εντός: Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τα έξι πρωταθλήματα στο εφηβικό επίπεδο, τα τρία εκ των. Κέρδισε πέναλτι ο σβαμπ που όχι άδικα αμφισβητούν οι ερυθρόλευκοι και το οποίο αξιοποίησε ο βιεϊρίνια.

Olympiakos Paok 0 1 Ahtthto Telos Alwse To Karaiskakhs Sto 90 O Dikefalos Toy Borra Sportsplus Gr
Olympiakos Paok 0 1 Ahtthto Telos Alwse To Karaiskakhs Sto 90 O Dikefalos Toy Borra Sportsplus Gr from cdn.sportsplus.gr
Ο αποκλεισμός του παοκ δίνει κι άλλα χρήματα στον ολυμπιακό. Παρατάχθηκε όπως κάνει συνήθως επί οι χαφ του παοκ είναι καλοί για να κυκλοφορήσουν μπάλα, να ''τρυπήσουν'' από το πλάι, αλλά είτε δεν πολυπατάνε περιοχή, είτε αν βρεθούν σε θέση βολής δεν. Κέρδισε πέναλτι ο σβαμπ που όχι άδικα αμφισβητούν οι ερυθρόλευκοι και το οποίο αξιοποίησε ο βιεϊρίνια. Σα, ελαμπντελαουί, σεμέδο, μπα, τσιμίκας, γκιγιέρμε, καμαρά, μπουχαλάκης. Το μήνυμα του ιβάν και η υποκρισία των υποανάπτυκτων. Για τον παοκ το ματς ήταν μονόδρομος καθώς νωρίτερα η… Η ήττα δεν κοστίζει βαθμολογικά, αλλά επιτρέπει να βγάλουν γλώσσα, αυτοί που ένα χρόνο τώρα είναι κρυμμένοι στα λαγούμια τους. Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τα έξι πρωταθλήματα στο εφηβικό επίπεδο, τα τρία εκ των.

Στα του ματς, από πλευράς παοκ δεν είδαμε κάτι διαφορετικό από αυτά που περιμέναμε.

Το ντέρμπι ανάμεσα στον παοκ και στον άρη (ή και ντέρμπι της θεσσαλονίκης), είναι η αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο προαναφερθέντες συλλόγους σε όλα τα ομαδικά αθλήματα, αλλά κυρίως αφορά στο ποδόσφαιρο. Αποθέωση των παικτών του παοκ κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο ελευθέριος βενιζέλος της αθήνας μετά την κατάκτηση του κυπέλλου απέναντι στον ολυμπιακό. Ο παοκ πήρε το προβάδισμα στον τελικό κυπέλλου με τον ολυμπιακό. Άνοιξε το σκορ ο παοκ στον τελικό κυπέλλου εναντίον του ολυμπιακού με πέναλτι του βιεϊρίνια στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης. Τώρα όμως διεκδικούν αμφότεροι το τρόπαιο του κυπέλλου ελλάδας. Πάτησε ξανά κορυφή ο δικέφαλος του βορρά! Αναλυτικά η παράδοση με τον παοκ εντός: Η ήττα δεν κοστίζει βαθμολογικά, αλλά επιτρέπει να βγάλουν γλώσσα, αυτοί που ένα χρόνο τώρα είναι κρυμμένοι στα λαγούμια τους. Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τα έξι πρωταθλήματα στο εφηβικό επίπεδο, τα τρία εκ των. Κέρδισε πέναλτι ο σβαμπ που όχι άδικα αμφισβητούν οι ερυθρόλευκοι και το οποίο αξιοποίησε ο βιεϊρίνια. Πλήρωσε τα αμυντικά του λάθη ο ολυμπιακός και την αστοχία του στην επιθεση. Παοκ ολυμπιακοσ κυπελλο ελλαδοσ τελικοσ κυπελλου. Μπήκε φουριόζος ο ολυμπιακός, ισορρόπησε ο παοκ.

Μπήκε φουριόζος ο ολυμπιακός, ισορρόπησε ο παοκ ολυμπιακόσ-παοκ. Μπήκε φουριόζος ο ολυμπιακός, ισορρόπησε ο παοκ.

Posting Komentar

0 Komentar